Nya inlägg

Sommar i Yngsjö

Efter att jag hade lämnat jobb i onsdags åkte jag raka vägen till Åhus och mötte upp familjen och våra vänner på Äspets Rökeri som ligger precis i hamnen i Åhus. Vi åt god mat och njöt av en riktigt fin kväll.

På torsdagen vaknade jag vid 11 tiden utvilad och glad över att äntligen få komma till Yngsjö och stugan igen. Och efter lite frukost tog vi oss ner till stranden och där hängde vi hela dagen. På kvällen kom våra vänner, familjen Brynö och familjen Sterner över på middag. Det blev grillat och vi hade en riktigt mysig kväll i stugan.

Idag har vi också hängt på stranden hela dagen. Badat, solat och bara haft det gött. Jag träffade även Julia en stund vilket var supermysigt. Vi tog en promenad på stranden och bara snackade. Mot kvällen åkte vi in till Åhus och käkade middag på Baron som också ligger superfint i hamnen. God mat och fin utsikt. Sen fick jag och syrran krama om familjen innan vi tog bilen och åkte hem till Helsingborg igen. Det var så tråkigt att lämna, vi hade gärna stannat några dagar till men imorgon väntas jobb för oss båda. Tack Yngsjö/Åhus för dessa dagar, det har varit underbart!

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer