Nya inlägg

Påskfirande på Österlen

Jag jobbade i fredags efter en mycket rolig kväll på Pinchos som höll ett event i torsdagskväll så jag var måttligt trött efter jobb och skulle köra bil till Österlen. Väl framme fick jag middag och en mysig kväll med hela släkten som redan var på plats. Bilderna ovan är från morgonen efter (alltså lördagen) när vi åt frukost på verandan med denna underbara utsikt.

Efter frukosten begav vi oss iväg på konstrunda. Jag hittade denna ursnygga tavla så var tvungen att ta en bild. Blev inget köp då den inte riktigt passade min plånbok, hehe.

Vi alla kom tillbaka till stugan efter några timmar på konstrunda och då blev det korvgrillning och vin på verandan. Så underbart!

Sen var det dags att måla ägg.

Och sen fick vi leta ägg som farfar så gulligt hade varit ute och gömt. Man blir aldrig för gammal för att leta påskägg.

Och såklart, sist men inte minst så var påskmiddagen serverad. Mums!

Det har varit en väldigt mysig helg tillsammans med släkten, precis som det brukar vara när vi hittar på saker tillsammans. Hoppas att ni också har haft en fin påskhelg och att ni njuter av ledigheten. Det gör jag iallafall. Imorgon väntas Spa med två favoriter, längtar!! Hörs mer då. Puss & kram. <3

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer