Om helgen & min födelsedagsbrunch

Bilder från dagens födelsedagsbrunch. <3

Go kväll allesammans! Hoppas ni alla mår bra :) Det gör jag iallafall. Igår fick jag äntligen träffa min saknade mamma. Vi var ute och gjorde lite ärenden på väla, åt en god lunch tillsammans och inhandlade allt inför dagens brunch. Sen gick vi en lång runda med Gibson och drack kaffe på altanen. Så mysigt! Kvällen spenderade jag hemma i soffan tillsammans med syrran, Ellen och Kajsa. Vi kollade på en sjukt rolig film som heter "Girls Trip". Har ni inte sett den måste ni göra det för den var så sjukt rolig. Jag skrattade genom i princip hela filmen.

Idag har jag haft födelsedagsbrunch och den blev verkligen lyckad. Jag fick en massa fina presenter och jag är så oerhört tacksam att jag har så fina vänner i mitt liv. Tack till er som kom och tack för de fina presenterna!
Mot eftermiddagen var jag, syrran och Ellen en kort sväng på Ikea innan vi hämtade upp pappa på knutpunkten som precis hade kommit hem från sin jobbresa. Senare åkte jag och pappa ut till Bruceskog för en lång promenad med Gibson. Det har varit en väldigt mysigt helg men den har gått alldeles för fort. Jag känner inte mig riktigt redo för jobb imorgon men men. Hoppas att ni också har haft en fin helg och att ni sover gott inatt!
​Vi hörs. Puss & kram. <3

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer

juliacarlsson96
juliacarlsson96,
Ser mysigt ut 🧡
nouw.com/juliacarlsson96
IP: 82.99.3.229