Nya inlägg

Mina senaste dagar

Hej på er! Dagarna har bara flygit iväg här. I onsdags var jag ledig och då började jag dagen med sovmorgon följt av en kopp kaffe på verandan i solen, promenad med Gibson, bad och mys med Ellen och första handbollsträningen för säsongen. Det var en mycket bra dag och det var så kul att få sätta på sig handbollsskorna igen.

Torsdagen var jag också ledig och då startade jag och Ellen igång dagen med ett pass på gymmet. På dagen hängde jag hemma med Gibson och sen kom Kajsa, Jonte, Jacke & Tona förbi för att snacka och busa med Gibson. På kvällen möttes vi upp igen men då var även Bella, Victor och Niklas med. Vi åt en supergod middag på Fria Bad & Bar och jag tog musslorna ännu en gång. Asså wow så goda dom är! Det var en riktigt trevlig kväll.

Idag har jag jobbat och det gick bra. Pappa hämtade upp mig vid 8 när jag slutade och när vi kom hem åt vi middag med resten av familjen. Resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför "Stranger Things" som jag nu börjat kolla på. Den är lite läskig för min smak men vi får väl se hur länge jag vårgar kolla, haha. Hoppas ni alla mår bra och att ni har en bra start på helgen! Vi hörs vänner.

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229