Min helg

Hej på er! Jag var dålig på att uppdatera er förra veckan men ni får den nu istället. Efter en bra onsdag och hade jag en lika bra torsdag där jag avslutade dagen med tacomys och sovis hemma hos Annie med Ellen, Emma och Annie såklart. I fredags hade jag föreläsningar, följt av träning och sen umgicks jag med My, Linnea, Felicia och några andra från skolan som jag inte kände sen tidigare. Vi drack vin och hade en supertrevlig kväll. Det är alltid kul att lära känna nya människor. I lördags lunchade jag med nästan alla tjejerna (Emma och Annie saknades) på Brutale vilket var supermysigt. Lina var hemma på besök och det var längesen vi alla fick tid till att umgås så det var guld. På kvällen stod släktkalas på schemat för mig, syrran och brorsan. Det blev en trevlig kväll med fina presenter, god mat och mycket skratt.

Igår var det ju farsdag och det firade vi med en brunch på Etoilé. Alltid gott och trevligt där. Efter brunchen svirade jag om till träningsstället och begav mig till Eslöv för match. Oavgjort slutade matchen så 1 poäng fick vi med oss hem iallafall vilket kändes bra. Vi krigade hela matchen igenom och jag är så tacksam för mitt grymma lag.

Idag har jag två föreläsningar och sen väntas plugg och mot kvällen väntas en föreläsning på Grands Hotel med Mih. Föreläsningen handlar om att sätta, förbereda och genomföra mål så det ska bli väldigt intressant att lyssna på.

​Hoppas ni alla har haft en grym helg och att ni får en härlig måndag! Vi hörs. 

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229