Månadens glossybox & min dag

GLOSSYBOX

1. SLEEK MAKEUP i-Divine Eyeshadow Palette. 12 snygga skuggor med lång hållbarhet som passar till en look från dag till kväll.

2. STEVE LAURANT Lip Tint "Nude POP" - Ett läppbalsam med en fin nude färg som man lätt kan ha i sin handväska.

3. BEAUTY FOR REAL I-Line 24-7 Eyeliner "Platinum Blonde". En vattenfast eyeliner i metalic färg. Passar bra till både fest och vardagslook.

4. CETAPHIL Facial Lotion - Ansiktslotion för både normal och känslig hud. Återfuktar och stärker hyn.

5. LIANO Lipstick Pro Intense - Ett sjukt bra läppbalsam som hjälper till för att förebygga torra läppar. Jag har redan använt denna produkten en massa och jag älskar den.

En extra gåva ifrån Glossybox denna månaden var en värdecheck på mymuesli med värde av 129:-. Toppen!

Go kväll på er! Förkylningen har inte blivit bättre, näsan är täppt och halsen kliar. Aja det är bara att gilla läget och hoppas på att det blir bra så snart som möjligt. Jag har match i helgen och jag vill ju jättegärna spela så jag hoppas att det värsta är över tills på fredag så att jag kan träna då. Energin har dock varit mycket bättre idag vilket är skönt. Jag har tränat F-08 tillsammans med Lina och Annie i vanlig ordning och sen har vi även bokat klart det sista inför sommarens resa vilket känns riktigt roligt. Jag är så sjukt taggad! Jag ska som sagt berätta mer om detta sen men det är som sagt en resa inbokad med mina brudar. Åhh vad jag längtar! Ovan ser ni alla produkter från månadens Glossybox. Boxen var superfin och innehålet likaså. Välbehövliga och roliga produkter! In och prenumerera vetja, kostar 139:- i månaden. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs mer imorgon. Natti natti <3

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229