Nya inlägg

Helguppdatering

Igårkväll vankades de lagfest och vi började kvällen på O'Learys med god mat följt av ett spel som heter shuffleboard. Det är sjukt kul men väldigt svårt. Därefter gick vi mot klubbstugan för förfest och sen blev det utgång för min och Linas del. Vi mötte upp Kajsa, min kusin Victor och massa härliga vänner. Det dansades och blev en bra kväll men gud vad jag var trött när jag kom hem. Somnade så fort jag hade bäddat ner mig i sängen.

Under middagen på O'Learys spelade Sverige en träningsmatch mot Island och som jag tidigare berättat så är Emma min grymma bästis med i A-landslaget och fick göra debut igår. Jag är så stolt över henne asså, wow säger jag bara. Så grym!

Idag vakande jag upp en aning bakis efter lagfest och utekväll men det var bara att gå upp ur sängen, göra i ordning sig och åka mot Viken för släktkalas. Vi firade mig och Jacob min kusin som har fyllt år + syrran och Tommy, mosters man som fyller år nu i Oktober som förövrigt börjar imorgon. Så sjukt, tiden går så oerhört fort. Det var trevligt som vanligt med en massa god mat. Och jag fick även en massa fina presenter vilket jag är väldigt tacksam för. Nu ska jag se ett avsnitt av Riverdale och sen så smått gå och lägga mig för att orka med en ny jobbvecka. Jag hoppas ni alla har haft en bra helg, det har jag haft iallafall. Sov gott så hörs vi mer imorgon. Puss & kram. <3

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229