Nya inlägg

Hej i'm back

Hej på er! Sorry för kass uppdatering här. Hoppas ni mår bra :) Det gör jag iallafall och jag har haft en massa bra dagar sen vi hördes sist.

I torsdags började jag dagen med ett crossfit pass, sen åkte jag ner till stan för att möta upp Kajsa på en lunch. Därefter gick vi en runda i stan och njöt att vi båda var lediga. Så mysigt! På kvällen tränade jag handboll.

Fredagen kom och jag jobbade fram till 18 och senare mot kvällen mötte jag upp Annie, Lina och Amanda och Ida som vi lärde känna när vi var i Filippinerna. Så himla underbara tjejer det dära och jag är så glad att vi fick äran att lära känna varandra. Vi har ju även turen att bo väldigt nära varandra så det blev en vinkväll på Hampan med en massa prat om resan och livet.

På lördagen vankades det lagfest och vi började med fotboll och brännboll ute i Pålsjö. Vi spelade unga mot gamla och det slutade med vinst till gamla (såklart!). På kvällen var vi hemma hos Elsa och hade lekar, tävlingar, inkilning och sen avslutade vi med dans på sirocco. Det var en riktigt rolig kväll och jag är så glad att få spela tillsammans med så fina och grymma tjejer. Tack för det! <3

Efter lagfesten var jag sådär pigg när jag vakande upp på söndagen men det var bara att stiga upp, ta en dusch och fixa till sig inför en hel dag på jobb. Men det gick bra på jobb och jag preppade med bra mat och flera flaskor vatten.

Igår var det måndag igen och jag jobbade i vanlig ordning. Efter jobb åkte jag ner till Friabad för att hjälpa till att bygga upp det sista inför OV Beachhandboll som startar redan imorgon. Helt sjukt att det redan är dags igen. Så kul dock, hoppas bara vädret håller i sig så att vi slipper regn. Idag är jag ledig så jag tog en lång sovmorgon och sen jag myst och gått en lång runda med Gibson. Ikväll ska jag laga mat och sen väntas handbollsträning. Ha nu en fortsatt dag alla så hörs vi! Förhoppningsvis redan imorgon. Puss & kram. <3

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer