Nya inlägg

Bortprioriterat bloggen

Hej på er! Jag har helt bortprioriterat bloggen vilket ni kanske har märkt. Jag har inte känt för att blogga helt enkelt och sen har jag fokuserat mycket på skolan. Men nu saknar jag att skriva här så jag får väl helt enkelt ta tag i mig själv och börja skriva igen. Vad har hänt sen sist jag skrev då?

Jag har pluggat en massa, varit på studiebesök i Lund och skrivit min första TENTA. Nu hoppas jag bara på att bli godkänd så att jag kan bocka av den kursen.

Vi har haft seriepremiär och den matchen slutade med vinst så på kvällen firade vi med säsongens första lagfest. En grym kväll hade vi! Tack för det tjejer. <3

Det har hänt en del men i övrigt har jag bara försökt att njuta av dagarna, umgås med mina underbara vänner och familj. Ikväll väntas träning och sen myskväll hemma hos Annie i hennes nya lägenhet. Och resten av helgen ska jag jobba, gå på inflyttningsfest och spela match. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni vill fortsätta läsa här, hehe. Ha en fortsatt fin fredag så hörs vi mer imorgon!

Puss & kram.

Gillar

Kommentarer